På MK´s EL & Service tillhandahåller vi el och servicetjänster, till såväl privatpersoner
som företag inom Vänersborg och Trollhättan med omnejd.

För att bringa god lönsamhet i verksamheten, arbetar vi enligt god elsäkerhets teknisk praxis,
utföra installationer och reparationer med ett såväl högt säkerhetstänkande som mångårig
erfarenhet inom branschen för att tillgodose kundens behov av säkra el lösningar.

Arbetet utförs med god serviceanda så att kunden och övriga inblandade
parter inte störs eller hindras mer än nödvändigt.

Mk´s el genom tiden

2020

Mk´s el blir en del av Elkedjan

Vi är fortfarande din lokala entreprenör med hög kompetens inom elinstallationer och lösningar men numera som en del av Elkedjanfamiljen.

2019

Vi förbereder för andra tider

Vi anställer en ekonom till kontoret och tanken är att bringa ordning och reda i det mesta framöver. Allt för att kunna stå bättre rustade inför en stundande lågkonjektur eller kunna anställa ytterligare montörer när det kommer behövas framöver. Tankarna är nu att bli bättre på det mesta och sätta en drös med rutiner så att det mesta runt omkring arbetet blir så effektivt som det bara kan bli. Allt för att vi skall bli så lönsamma vi kan vara och kunna fokusera på kundernas behov och ge den service som vi alltid gjort och vill kunna ge. Dessutom så vill vi ge oss in på lite nya marknader som solceller och elbilsladdning för att nämna några tänkbara framtida changerar.

2017

Jobb avlöser varandra

Jobben på RG avtar och andra tar vid. Vi har både mindre och större entreprenader igång och som vanligt så går servicen på högtryck.

2014

Flyktingboenden och nyanställningar

2014-2016 här är det mycket som kretsar runt Restad Gård och flyktingboenden. Migrationsverket flyttar sina kontorslokaler till RG. Vi anställer montörer, hyr in montörer och får hjälp av andra elfirmor för att mäkta med alla jobb på RG som utförs under denna perioden. Vi anställer nu också en person på kontoret som Kalkylator/arbetsledare.

2013

Varslar om uppsägning

Sviterna efter konkursen göra att vi tvingas varsla 4 montörer och tampas med lite överlevnadsproblem i början av året. Kvar på firman är jag själv och 2 montörer. Vi börjar om lite smått med mindre entreprenader och så naturligtvis Servicen som vi alltid hållit på med. Under hösten så påbörjas första huset på Restad Gård att iordningsställas för flyktingar som vid denna tiden börjar anlända i allt större skaror till Sverige.

2012

Konkurs

Vi håller på med en entreprenad åt Backgårdens bygg i Färgelanda (Håvestensgården) renovering av demensboende när konkursen för byggfirman är ett faktum den 22/12 (Ingen rolig Jul det året).

2010

Vi tar in större jobb och nyanställer

Vi satsar på att räkna på lite större jobb och räknar hem en stamrenovering som även innehåller en total elsanering av all el. Detta är Brf Hyveln i Vänersborg med 200 lägenheter. Fler montörer anställs.

2009

Nu händer det grejer!

Vi gör vårt första anbudsentreprenad. Utbyte av all el i Brf: Lockereds radhus lägenheter. Ytterligare 1 montör anställs.

2008

2008 anställs vår första medarbetare

2008 anställdes den 1:a montören och jobben bestod av serviceuppdrag av diverse art samt elinstallationer i nybyggnation av villor som största jobben. Samtidigt detta året så blir jag pappa till mina tvillingtjejer Johanna & Filippa. Jag hinner även med att gifta mig detta år.

2006

Start 2006

MK’s EL & Service AB (Martin Karlsson’s EL & Service i Vänersborg AB ) 556801-7056 startades i Juli 2006. Då startades bolaget som enskild firma MK’s EL & Service (Martin Karlsson’s EL & Service) Jag hade då vart anställd på Enorsons Elprojekt i Vargön sedan studenten 1999.

Adress

Dr Sellbergs väg 5
462 54 Vänersborg

Telefon: 0733-18 88 00

Öppettider

Måndag – Torsdag 07.00-18.00
Fredag 07.00-16.00

Du når oss på telefon eller mejl som du hittar på Kontakt. Vi har jour i mån av tid, prova ring!

MK’s El & Service är ElRätt

Vi är en del av Elkedjan